Bulevardi Bajram Curri

Ndetesa Nr.10, Kati 2

Kontakt Mobile

+355 6960 8888 1

shitje@teambyte.al

support@teambyte.al

Slide Menaxhim i Flotes Sistem i plote per menaxhimin e makinave,karburantit,shofereve,taksat,kolaudimet,serviset,gjobat etj. Na kontaktoni Monitorim nga kudo Ju mund te aksesoni cdo informacion nga portali kudo qe ndodheni mjafton te keni akses ne internet Na Kontaktoni Slide Te gjitha ne nje portal Çdo informacion , raport apo njoftim ju e merni nepermjet portalit. Vemendja juaj ngelet vetem te biznesi... Na Kontaktoni

Produktet dhe Sherbimet Kryesore

Teambyte perkrah dhe implementon risite me te fundit teknologjike

Team Fleet

Teamfleet eshte sistemi i plote per menaxhimin e automjeteve tuaja.

Kartela Teknike, Karburanti,Serviset, Gjobat, Kolaudimet,Taksat, Sigurimet etj.

Team Rental

Sistemi ideal per bizneset qe leshojne automjete me qira.

Zgjidhje per qirate afatshkurtra dhe afatgjata.

Team GPS

Sistemi numer 1 ne Shqiperi per monitorimin e automjeteve tuaja.

WEB-ANDORID-IOS. Shpejtesi Cilesi Performance

Team SMS

Sistem i integrueshem ne platformat egzistuese per njoftime dhe alertime

Sistemi integrohet ne platforma egzistuese me databaze.

Teamfleet dhe Teamrental  (Software as a Service)

Sisteme te pershtatshme per cdo lloj biznesi dhe per cdo madhesi flote. Ju nuk keni nevoje te blini sistemin paguani vetem per perdorimin e tij.Sistemi brendohet dhe personalizohet per secilin prej jush.

Ne e kemi zgjidhjen per ju.

Team GPS Tracking

Paisje te certifikuara

Software me performance te larte

Mbeshtetje teknike

Paketa Roaming

Sensor wireless

Monitorim ne kohe reale

Alerte & Evente te personalizuara

Raporte te larmishme

Historik levizje ne harte

Sistem ne web, Android dhe IOS

Ne e kemi zgjidhjen per ju

Zhvillim software

Ekipi jone analizon dhe nderton software qe kompania juaj e kete gjithmone performancen maksimale ne biznesin qe zhvillon. Ne implementojme zgjidhjet me inovative te ndertuara mbi ASP.NET Core.

Integrim network

Ekipi jone eshte i certifikuar mbi shume platforma si CISCO, MIKROTIK etj. Ne jemi te gatshem tju ndihmojme ne ndertimin e rrjetit tuaj te komunikimit duke vleresuar dhe duke ruajtur nje ekuiliber mbi investmin dhe cilesine e sherbimit

Integrim Sistemesh

Teambyte eshte gjithmone i pari ne zbatimin e risive teknologjike. Ekipi jone trajnohet rregullisht qe te instaloje dhe konfiguroje sistemet tuaja. Ne adhurojme platformat WINDOWS dhe dashurojme platformat LINUX, UNIX etj.

Integrim paisjesh IoT

Teambyte ofron me shume sesa nje zgjidhje hardware dhe software. Ne kemi eksperiencen e duhur dhe ndjekim biznesin tuaj qe nga hapat e konsultimit, zhvillimit deri ne Implementimin e plote te zgjidhjes IoT.

Konsulence

Për shkak të natyrës së shpejtë të botës së teknologjisë, është gjithmonë e dobishme të kesh një mendim të dytë para se të fillosh të bësh ndryshime të mëdha ne Teknologjine e Informacionit.

Asistence teknike

Suporti eshte nje nga pikat me te forta te Teambyte. Ne ofrojme mbështetje te plotë ne Teknologjine e Informacionit për bizneset e vogla dhe të mesme me prezence ne vendodhje ose ne distance. Stafi i kualifikuar qe nderthur shkathtesine dhe kreativitetin per te asistuar biznesin tuaj.

Ne e kemi zgjidhjen per ju